Wilorskan

You´ll never walk alone

Bokat

Allmänt Permalink1
Då har vi bokat in första semestern med familjen. Tre nätter i Barcelona under sommaren står på menyn. Har hört så mycket bra om Barcelona så nu får vi själv upptäcka staden. Jesper blev dock besviken när han kom på att där inte är någon fotboll då men man kan ändå åka och se Camp Nou. Är där någon som har förslag på vad man kan göra i Barcelona får ni gärna hojta till.
Det blir Noels första flygtur, spännande......
Då ska vi se om Jesper hittar någonstans i Sverige vi kan fördriva några nätter tillsammans med hundarna med. De får ju med ha lite "semester" :) Vi har pratat om att hyra stuga kanske på Öland men vi får kolla närmare på det.
Nu längtar man verkligen till sommaren:)
Trevlig helg på er alla
Puss och kram på er alla
 

Gott och blandat

Allmänt Permalink0
När Noels farmor va och hälsade på i måndags upptäckte hon något som fick mig och Jesper att bli helt i extas, hon hade hittat en tand i Noels mun :) Att man kunde bli så glad över en tand trodde jag aldrig men jag kom verkligen in i ett rus och har väl fortfarande inte lämnat det ruset än:) Nu inväntar man bara alla de andra tänderana och det var som min ena syster sa; ja nu blir nästa stora sak med tänderna när han tappar den första tanden. Ja det får dröja väldigt många år säger jag:)
 
Såg precis på programmet där Kristian Gidlund besöker Jill Johnsson i Nashwille. Gud vad mina tårar forsade. Det är så hemskt att sen sån ung människa måste lämna denna jorden alldeles för tidigt. Cancer är en hemsk sjukdom. Jag har själv någon i släkten som drabbats av den och det är heller inte roligt att se på vad denna sjukdom gör mot en. Någon har besegrat den och någon har inte.
Men alla som av någon anledning går bort för tidigt är sorligt, oavsett vad anledningen är. En förälder ska aldrig överleva sitt barn. Man har fått ett helt annat perspektiv på livet sen man blev mamma och det är många gånger man tittar på Noel och undrar hur hans liv kommer att se ut. Kommer han få bli frisk? Kommer han få en bra skolgång? Ja frågorna är många. Det är så viktigt att man som förälder vägleder sina barn i rätt spår. Något som jag och Jesper pratat om är att vi ska vara öppna om allt med Noel. Vi ska visa vår kärlek till honom samtidigt kärlek emellan oss för jag tror det är viktigt att barn växer upp i en kärleksfull miljö.
 
Uppdatering om min träning:  IW igår va fullbokat men jag och Linda spillde ingen tid utan tog oss upp på varsitt löpband. Linda var sjukt duktig som sprang 5 km medan jag körde intervall i 34min. Ja det är jag stolt över och sen var det dax för funktionellt. Jag tog mig igenom passet men hur kroppen mår idag kan ni ju själv räkna ut. Jesper har tetats med mig hela dan och sprungit runt och petar på mig bara för att störa sig. När han sen blir sur för jag skriker av smärta kan jag inte riktigt förstå:) 
Nu är det på det imorgon igen med funktionellt och sen även lite zumba. Shit alltså....
 
Puss och kram på er alla

Man känner att man lever:)

Allmänt Permalink0
Igår var så den första träningsdagen på ett väldigt bra tag. Är man smart som väljer att träna två pass direkt? Nä jag är väl inte det. Redan efter första passet kändes det duktigt i mina lår. Kan ju inte påstå att det känns bättre idag. Då ska det också läggas till att idag är de två jobbigaste passen jag ska köra. Ja hur detta ska sluta vet i tusan:) Ska noh va glad om jag lyckas bara ta mig upp för alla de trapporna till gymmet. Ja imorgon lär jag nog inte komma upp från sängen. Tur det är vilodag imorgon:)
Puss och kram på er alla
Till top