Wilorskan

You´ll never walk alone

Hål i byxan = NEJ

Allmänt Permalink0
Efter att ha tagit hundarna på kvällspromenaden ikväll konstaterade jag ganska snabbt: det är INTE ok att ha byxor med hål i längre... Brrrrt
Fasiken vad kallt det var och det bara ven in på benet som sen spred sig i hela kroppen😨
 
 
Puss och kram på er alla

Julpynt

Allmänt Permalink0
Lite julpynt hos familjen Wilör / Persson
 
 
 
 
 
 
 
Nu väntar vi på att tiden ska gå så en julgran kan komma på plats och börja pyntas 🎄🎅
 

På jobb en fredagskväll

Allmänt Permalink0
Denna vecka på jobb har verkligen varit full rulle. Har knappt ens hunnit sitta ner och äta lunch. Viss morgmar har jag varit tidigare på jobb men det känns inte som att jag hann ikapp för det. Men viss veckor är väl så.
I fredags skulle vi lasta bryggan till Bodö. Min första medverkan i transporten av våra stora projekt. Spänningen var på topp för mig men allt gick inte riktigt som det var tänkt. Som tur var så lyckades jag muntra upp chaufförerna så mina kollegor slapp gnäll från dem.
När jag gick från jobbet kl17 i fredags hade vi fortfarande inte lastat något. Min nyfikenhet tog över så när jag tog hundarna på kvällspromenaden kunde jag inte slita mig. Tog en runda förbi jobbet, gick in och stannade i två timmar då all lastning inte var klar än. Hade en lite irriterad sambo som undrade hur en lastning var roligare att vara på än hemma en fredags kväll. Jag är en sån sjukt nyfiken person och så ville jag se hur en lastning går till med då jag inte sett någon av våra tidigare lastningar. 
Nu fick jag inte se all lastning men en liten del iaf så inga fler fredags kvällar på jobb om inte nödvändigt😀
 
Diz var helt i extas på jobb. Sprang runder och ville busa. Som tur var så tyckte folket där om tjejerna så de fick lite uppmärksamhet😀
 
Diz övervakar så grabbarna gör sitt jobb👍
 
 
Puss och kram på er alla
Till top