Wilorskan

You´ll never walk alone

Presenten

Allmänt Permalink0
Så länge jag gått och väntat på denna dagen. Så mycket planering och tissel och tassel för att Jesper inte ska få reda på något. Jag har fixat hundvakt, barnvakt, ledigt från jobb både för mig och Jesper och självklart alla bokningar.
Så idag var det då dax. Imorse gick Noel in med en resväska till Jesper när han fortfarande låg kvar i sängen. Jag sa till honom att öppna den. Där inne låg flygbiljetter, hotellbokning och det viktigaste av allt, matchbiljetterna. På lördag ska vi se Newcastle - Liverpool😀😀😀
WIHOOOOO
 
Sedan länge har det varit inskrivet i min almenacka på jobb😃
 
 
Puss och kram på er alla

Glass till kvällsmat

Allmänt Permalink0
När man har slatt sin tand så illa att man behövt uppsöka tandis plus att det bloat nästan hela dan då tyckte pappa ( och mamma med ) att det var helt i sin ordning att ta en glass till kvällsmat. 
Återbesök om två veckor för att se hur tanden mår❤️
 
 
Puss och kram på er alla

Hej och hejdå

Allmänt Permalink0
I söndags var familjen en runda på Emporia i Malmö. Vi strosa mest runt och bara kolla lite. Jag hade bestämt mig för att kolla på en ny vinterjacka. Den jag har är tre år gammal och ganska uttänjd då jag hade den när jag väntade Noel. 
Väl inne på Stadium hittade jag en grymt snygg jacka. En vit Didrikson jacka. Sjukt snygg, satt snyggt men priset var lite maffig. Vi bestämde att gå en runda till och kolla lite men då gick larmet på Emporia så vi fick utrymma.
Väl inne igen tog jag beslutet att handla jackan. 
Men sen väl hemma började jag tveka igen. 1799 sek för en jacka är ganska mycket och hur praktiskt för mig är en vit jacka? Två hundar och ett barn. Risken finns att den hade åkt ut och in ur tvättmaskinen bara. 
Så idag tog jag beslutet att lämna tillbaka den.
 
Tack för denna korta tid tillsammans 
 
 
Puss och kram på er alla
Till top