Wilorskan

You´ll never walk alone

Noel med på träningen

Allmänt Permalink0
Igår gjorde jag mig redo att åka och träna. Precis när jag bytat om ringer Jespers jobbemobil och har får rycka ut. Det blev snabba ryck för oss alla. In med Noel i bilen, iväg till City Gross för att handla ( blev bara hälften ) sen ner till stan då jag lovat att köra mamma hem från jobb. Hem och lämna henne och sen ner till gymmet. Hela tiden tjatar Noel om att han ska kolla på ipaden när jag tränar. När jag tog ipaden hemma va den helt urladdad. Så får springa runt i huset och försöka hitta laddaren. Väler att bara ta med mig sladden då jag tänker ladda en i bilen. När vi väl kommer ut till bilen hittar jag inte den extra laddaren som man kopplar mellan ipadensladdaren och billaddningen. Letar för fulla muggar och efter en stund får jag springa in i huset igen för att ta med mig stickan för att kunna ladda i ett vägguttag När vi hämtat upp mormor på jobb hittar jag den extra laddaren och kan äntligen börja ladda ipaden. När vi sen parkerat bilen på gymmet tittar jag på ipaden och ser att den endast fått 3% batteri. Väl uppe får jag palla upp lite stepbrädor som Noel kan sitta på för att kunna ladda ipaden samtidigt som han sitter och tittar på den Inte det optimala men ändå. Dock tror jag inte att Noel kollade så mycket på ipaden utan han kollade med stora ögon på oss alla inne i träningssalen och han undrade säkert vad det var vi höll på med :) När det gått ca 20 min av passet håller vi på med en övning på golvet. Då märker jag att Noel kommer smygande bakom mig, hukar sig bredvid mig och säger: Nu vill jag mysa med dig mamma <3 Förklarar för honom att det inte går just nu. Mamma har tio min kvar av passet så isf får du stå här bredvid mig och hoppa med mig. Han står bredvid mig resten av passet, dock stilla och fortsätter att kolla runt sig på de andra i salen :) Efteråt utbrister han: Mamma jag kan följa med dig till gymmet imorgon igen :) Nja kanske inte hjärtat svarar jag. Imorgon ska mamma träna i 60 min och idag klarade du att sitta själv i 20 min. Det är för långt pass imorgon. Men han insisterade och sa att han lovade att sitta still hela tiden. Tror vi får hoppa det :) Efter gymmet passade vi på att åka inom mormor igen, mamma börjar bli sugen på att lägga pussel igen :) Puss och kram på er alla

Bus och lek

Permalink0
Igår lät vi pappa få sovmorgon och passade då på att gå en runda till lekplatsen. Den stora lekplatsen vid skolan. Noel lekte och jag släppte även hundarna så de fick snusa och springa av sig lite.
Väl hemma fortsatte vi leka och busa, men nu i hängmattan 😃

Puss och kram på er alla 

Midsommar

Allmänt Permalink0
I fredags var det Midsommar :) Vi hade bjudit hem ett härligt gäng. Jag hade fixat ihop lite lekar, sångblad och humöret var på topp. Det började med lite sill, potatis och prinskorvar m.m. En liten snaps slant ner lite då och då. Inget mer avanserat för mig då Noel var med och inte vill att han ska se mig berusad. Mellan middagarna blev det lekar med bland annat lite quiz och Boule, Just Boule verkade gå hem hos de flesta och vissa bad om att få köra någon omgång till. Kubb bjöds det med på och det vinnande laget var inte sena med att pika dem andra :) Grillat stod lite senare på menyn och till det fixade jag en potatisgratäng med lite sallad. Smarrigt smarrigt blev det. Jesper stod självklart för grillandet. Lite tipsrunda sen och lite fler lekar ända tills det blev mörkt. Vi hade bland annat att hammra på en rullande potatis, sätta strumpbyxor på huvudet med en tennisboll i ena foten och slå ner petflaskor ) tack för det tipset Micke ) Kom dock på dagen efter att vi inte haft någon musik under hela dagen vilket blev ett stort minus för mig och Jesper tycker jag. Efter maten avslutade vi med smarriga jordgubbar som jag och Noel nopprat under dagen och sockrat så där kom den härliga saften till. Noel höll igång väldigt länge men till slut orkade han inte mer utan somnade i min famn ute på trädäclet. Innan dess hade han hunnit busa med dem flesta, bada i poolen, kasta lite kubb, spelat lite boll och bara tjoat och tjimmat :) När mörkret la sig började vi märka att det började blåsa på allt mer och till slut började vi plocka undan. De som skulle cykla begav sig hemmåt. Vi lyckades plocka undan och in allt innan ovädret kom. Nästan alla klarade sig hem innan ovädret kom. Stackars Söder som blev dyngblöt :(Ja det öste verkligen ner och åskan och blixtrarna avlöste varandra. En mysigt väder att stå inne och kolla på. De sista åkte vid 12-slaget och eftersom min mage inte alls mådde bra var jag ändå ganska nöjd med tiden. En lyckad midsommarfest. Stort tack till alla som kom och umgicks med oss denna underbara midsommardag. 

Noel redo. Tack moster Linda för skjortan 😚

Noel hjälper mamma att lägga in dricka i kylen 

Middagen serverad 

MAAATTTT

Noel busar med Carro 

Kubb

Det vinnande laget 

Sång och dricka 

Drink leken var inte populär 😂


 Puss och kram på er alla
Till top