Wilorskan

You´ll never walk alone

Ny mobil - måste logga in på appar

Allmänt Permalink0

För en vecka sedan var jag och hämtade ut min nya mobil Samsung Galaxy s8. 

So far so good 👍

Fick ju fört över alla kontakter, sms och appar från den gamla mobilen till den nya vilket ju är kanon bra.
MEN man måste ju logga in på de appar som krävs så som Facebook, här på min blogg, Instagram och Snapchat 
Den sist nämnda har jag inte varit inne på förrän idag så lekte lite med de olika motiven 😃👌

Puss och kram på er alla 

Söndagen med mina ideér

Allmänt Permalink1
I söndags blev det lite sovmorgon och vi låg och drog oss en liten stund i vår säng innan vi gick upp, åt frukost och sen tog Diz på morgon promenaden. Nu började mitt huvud gå på helvarv och jag började smida lite planer. Jag har tänkt ett tag nu på att jag vill göra om på Noels rum. Nya färg eller tapet på väggarna, byta ut lite möbler och piffa till det lite. Först körde vi till Colorama för att kolla lite tapeter och vi tog även hem två prover. Sen åkte vi mot Malmö. Först gjorde vi ett stopp på Stadium för jag skulle köpa en vår jacka som jag sett på deras hemsida och som nu var nedsatt i pris. En svart Everest softshell jacka. Sen mot IKEA. Noel var inte alls manad att gå där men efter att ha nämnt en liten fika blev han genast på hugget :) Vi kollade lite runder och jag hittade en ny serie som heter Eket. Lite olika hyllor man kan bygga ihop lite och det var ok pris och bra färger. Noel fick själv välja och han valde mörkblå och ljusgrå och det tror jag kan passa ganska bra in om jag får min vilja igenom på vilken tapet jag vill ha :) En byrå med fyra fack i som jag ska sätta backar i med leksaker och sen två ljusgråa hyllor som ska upp på väggen och som jag tänkte att han kan ha sina böcker i. Vi samlade ihop lite innan vi tog en liten fika. Pannkakor med sylt :) Sen gick vi en trappa ner och kollade lite olika förvaringsmöjligheter och där köpte jag även lite olika. Oftast nu så slänger jag ner Noels kläder som inte ska användas mer i plastpåsar och sen slänger jag upp dem ovanför garderoben och där ligger då en del påsar uppe :) Nu köpte jag en stor svart låda som man kan packa ner bättre i och som även ser lite snyggare ut. Köpte även en sådan förvaring till mig som jag kan kasta i lite kläder som inte används just nu. Köpte även någon låda som vi ska ha Noels kallingar och strumpor i. Nu ligger de lite överallt i hans garderob. Sen ska vi sätta högre ben på Noels säng och köpte då backar som han kan ha leksaker i och som då kan skjutas under sängen. Jag är väldigt nöjd med mina inköp. Nu längtar jag bara till allt blir klart så man kan se resultatet :) Bilder kommer senare. När vi kom hem sen ville Noel leka med grannpojken och de gick in till Ebbe och jag passade då på att städa huset och gå igenom Noels alla leksaker och rensa ut lite. Tvätta och sen började jag på middagen. Noel blev besviken sen när jag gick över för att hämta hem honom, han ville ju leka mer med Ebbe. Men sen efter middagen blev det bad innan vi mös lite i hans säng innan pappa kom hem och tog över mysandet. En underbar helg med min älskade vovve och min härliga unge <3 Puss och kram på er alla

En helg utan sambo

Allmänt Permalink0

I fredags morse släppte jag och Noel av Jesper och Anders på terminalen nere i Trelleborgs hamn. Det nalkades hockey turnering för dem i Tyskland hela helgen.
Jag körde sen och lämnade av Noel hos faster där han skulle spendera sin dag.
Jag tycker att om Jesper har tagit ledigt från jobb för att åka iväg så tycker jag inte Noel ska vara på förskolan heller. Förskolan är ingen barnpassning när föräldrar inte jobbar men det är däremot snälla faster :)

Efter jobb åkte jag först hem och gick en promenad med Diz innan vi åkte till faster för att hämta Noel. Det bjöds även på en god middag. Mätta i magen åkte vi hem sen och mös lite framför tv:n innan Noel somnade i mitt knä.


Puss och kram på er alla 

Till top