Wilorskan

You´ll never walk alone

Bara tomhet

Allmänt Permalink1

Tre dagar har nu gått sen du somnade in i husses knä. 

Saknaden är påtaglig hela tiden. Vart man än vänder sig hoppas man på att få se dig. Se dina söta fina bruna ögon som tittar på en. Som har koll på en och följer en. 
Jag väntar på att få höra dina tassande steg över golvet. Hur jag mitt i natten säger åt dig att gå och lägga dig i korgen när du är på väg in till Noel för att kolla så han faktiskt fortfarande ligger kvar i sin säng. 
Det fanns så mycket bordercollie i dig. Du skulle hela tiden ha koll på var vi alla var någonstans. Oavsett vad tiden var på dygnet så var du tvungen att kolla för att vara säker. Ibland kunde jag vakna mitt i natten av att du stod och tittade på mig och du gick inte och la dig förrän du hörde min röst, att jag var där. 
Hur du tassade över golvet sent på kvällarna för att kolla så verkligen husse var kvar ute i soffan. 
- Jag är här Ayla sa husse och det räckte för att du skulle vända dig om och gå och lägga dig igen. 
Vem ska ha koll på oss nu? 😢

Jag tror fortfarande att detta är en mardröm och att du snart ska komma tillbaka till oss. Att jag snart ska få se dina bruna ögon titta fram under bordet. Snart få ha dig bredvid mig på promenaderna. Snart få lägga upp mat till dig och snart få ha dig bredvid mig i soffan 
Få se dig sitta ute i köket och tigga mat. ❤

Det är så tomt här hemma. 
Hur man tidigare gnällt för det varit så trångt i sovrummet av två hundsängar tycker man nu att det känns alldeles för tom.

Jag vet att vi tog rätt beslut att låta dig somna in men jag hade velat ha mer tid med dig. Mer tid att visa min uppskattning. Få visa dig och berätta för dig hur glad jag är att ha fått ha dig i mitt liv. Bara få mysa med dig och ha dig nära. 

Varför tänker man alltid på såna saker när det är försent? 

Puss och kram på er alla 

Det fattas något 😢
Bara en massa sladdar nu.
#1 - - Anonym:

Så fint skrivit ❤

Svar: Tack <3
Jessica Wilör

Till top