Wilorskan

You´ll never walk alone

Återträff med Vannhögstjejerna

Allmänt Permalink1

I fredags tog jag först en härlig promenad på morgonen. Det tog emot duktigt då jag dagen innan körde ett tufft pass på gymmet där det var fokus ben och rumpa.

Tänk er squats i 50 min typ 🤣

På kvällen träffade jag gamla gänget från Vannhögsskolan. 7 personer som var väldigt nära varandra pch hängde tillsammans mellan 7-9. Fem av oss fick även i samma klass mellan 4-6. 
Vi var och är ett härligt gäng tillsammans. Det pratas en nassa gamla minnen samtidigt som man går igenom vad som händer i ens liv nu. Vi pratar om folk man kände förr och vad som händer i deras liv nu och så igen en massa gamla minnen. Det stora samtalet denna gången var alla de olika festerna man gick på under högstadiet. Vem som var full och vem som gjorde bort sig. Vilket folk som var på festerna och vilka skandaler vissa fester blev. 

Tre rätters blev det, som vi haft de andra tillfällena vi träffats. Jag och Jessica fixade denna gången förrätt. Toast skagen. Eller ja, Jessica fixade maten och jag fick uppdrag att köpa en present till Ingesson 😃👍Kristina var med på ett hörn på vår förrätt. Ingesson och Marie fixade en härlig huvudrätt med grillat och Fia och Sandra ( läs Fia ) hade gjort en fantastisk god tårta till efterrätt. 

Kvällen slutade vid 12-tiden. Egentligen hade jag velat stanna lite längre men när man får skjuts hem tackat man inte nej till det erbjudandet. 

Väl hemma hade Jesper inte kommit hem, Noel sov borta så jag passade på att låta vinet jag druckit under kvällen då lite upplopp. Jag satte igång musik på högsta nivå och i närmare två timmar dansade jag och sjöng, helt för mig själv 💪 Jag ägde dansgolvet 😃😃😃


Puss och kram på er alla 

#1 - - Joanna-Livet med psykisk ohälsa:

Så gott

Till top