Wilorskan

You´ll never walk alone

23 maj - uppsägning

Allmänt Permalink0

Igår var det en månad sedan jag valde att komma lite senare till mitt jobb. Jag dök upp runt 9-tiden. Efter en stund sa jag åt min chef att jag behövde prata med honom. Jag sprang runt på nålar hela dagen. Inte förrän lite efter 16 kom han in och frågade om vi kunde prata nästa dag istället. Jag stod på mig och så att detta jag skulle säga var jag tvungen att säga just idag. 

Han sa ok och satte sig ner. Jag reste mig och gick och stängde dörren. Detta behövdes säga bakom stängda dörrar  
Därefter berättade jag för min chef att jag samma dag valt att skriva på ett nytt anställningsavtal hos ett annat företag och att jag därav sade upp min anställning  hos dem. Orden kändes lite jobbiga att säga eftersom jag inte visste vilken reaktion jag skulle få av min chef. 
Men han gratulerade mig och jag fick en bra reaktion av honom. Vi satt och snackade lite innan han reste sig upp och gick. Jag andades ut. 

Nu har jag endast tre veckor kvar på mitt nuvarande jobb. Det börjar kännas vemodigt nu men samtidigt är jag sjukt taggad inför mina nya utmaningar. Jag har tre veckor på mig att vila upp mig mellan jobben vilket känns skönt.
Sen jäklar i det KÖR VI 👏💪

Puss och kram på er alla 

Till top