Wilorskan

You´ll never walk alone

Ulricehamn - det är där bilarna finns

Allmänt Permalink0

Jag och Jesper har pratat ett litet tag om att vi vill ha nya bilar. Min V70 tycker jag är för stor och kostar alldeles för mycket för de små sträckorna jag ligger och kör. Vi köpte den för 5 år sedan för att få plats med Diz och Ayla och i framtiden en barnvagn. Den har varit kanon men nu endast med en hund kvar och ingen barnvagn behövs inte det stora utrymmet där bak.

Jespers bil är 20 år gammal och han vill uppgradera sig lite.
Fisingens mamma skaffade en Ford Fiesta för ett tag sedan och jag har tyckt att storleken och priset på en sådan bil har varit av intresse för mig. Så jag har kollat runder och en dag åkte hela familjen plus Björn in och kollade på en inne på Hedins bil i Malmö. Jag reserverade en bil där inne men på något sätt så klingade den inte riktigt för mig. Jesper hittade 'sin bil en golf på en bilfirma i Ulricehamn. När han tittade extra noga så hittade han en bil till mig med. En vit Ford Fiesta som endast gått 566 mil och en ägare. Den hade klädseln och utrustningen som jag ville ha.
Jesper förhandlade med att byta in min bil och igår morse begav vi oss de många milen från Trelleborg till Ulricehamn för att få hem våra bilar. 
Det tog upp emot 4 timmar upp. Jag körde och eftersom det körde ihop sig lite på jobb fick jag, med hjälp av Jesper, jobba en del på väg upp. Lite telefon samtal som gjordes och en del mail som skulle svaras på. 
Vi var uppe lite innan lunch. Vi möttes av ett bra mottagande som ni kommer se på bilderna nedan. En bra försäljare som visade sig vara ett stort Liverpool fan 😃👏👍
Vi snackade fotboll, fixade med alla papper och betalning innan vi satte oss i våra bilar. En snabb runda inom ett gatukök och fick i oss lite mat innan vi började vår långa resa hem. 
En skön känsla att köra sin nya bil. Liten omställning från automat till manuell men jag kom in i det snabbt. 
Väl på väg hem började den långa tiden i bilen ta ut sin rätt och jag började bli trött och få ont lite här och var i kroppen. Inte var dag man sitter 8 timmar i en bil och kör. Men jag stod ut men var sjukt trött när jag kom hem. Vi hämtade hem Noel hos farfar och sen hämtade vi Diz hos faster. Väl hemma fick jag ringa till Fisingen och sägs att jag inte orkade följa med ut. Hon och några andra skulle till Paddys i Malmö men nä det blev inget för mig 😏
Jag somnade tillsammans i sängen med Noel vid 20.30 tiden. 
Men en underbar dag och både jag och Jesper är helnöjda med våra köp 😁👍

Puss och kram på er alla 

Hej då!
Vilket mottagande 😁
Första sittningen i min bil 👏
Väl hemma satt Jesper och tryckte på lite knappar i sin bil 😁
Blommor fick vi med av bilförsäljaren
Här väntar bilarna på oss 👏
Till top