Wilorskan

You´ll never walk alone

Tull utbildning i Göteborg

Allmänt Permalink0

Förra onsdagen ringde klockan 4.35.

Framför mig hade jag en två dagars tullkurs i Göteborg.  

Bra musik o bilen gjorde resan lättare. Dock är jag inte förtjust i att köra bör det är mörkt, än jobbigare när det regnar men jag tog mig upp och kom i bra tid innan vi skulle börja.
Dagen var en introduktion från företagets sida. Det var intressant men man fick sina dippar under dagen då man bara ville lägga sig ner och sova.

16.30 slutade vi för dagen och jag och Stina, en tjej från vårt Skellefteå kontor,  begav oss i min bil in mot stan för att hitra vårt hotell. Lite fel körning innan vi till slut hittade fram. Jag skulle ställa min bil i ett garage på en gatan bredvid där vi hade problem med betalningen först men vi beslutade att skicka sms för att registrera min bil. Detta skulle slå mig i nacken dagen efter då jag angav fel bil nr 😝 En fin gul lapp väntade på mig morgon efter. Ska nu försöka prata mig ur den då jag även kommer få fakturan hemskickad för den "korrekta registreringen. 

Jag checkade in och begav mig till rummet. Skräckblandad förtjusning när jag satte i kortet i låset, öppnade dörren försiktigt och tände ljuset. 
Sugen som väntade mig var inte så hemskt som jag trodde.

De som känner mig vet att jag inte är förtjust i att sova borta. Oavsett standarden på hotellet och rummet. Jag tycker inte alls om det. Det är mer jobbigt än  bekvämt. Oftast får Jesper inviga toaletten och även rulla lite i sängen innan jag ens lägger mig i den. Är jag med kompisar så får de ställa upp på detta 😁

NU var jag ensam och fick göra allt själv. Lite djupa andetag och en extra stark vilja genomförde jag det 😃👌

Pratade en snabb runda med Fisingen och Noel innan jag mötte upp Stina i foajén. 
Middag på Pinchos.
Stina hade aldrig ätit där tidigare och tror nog att hon blev nöjd med besöket. 

Mätta sa vi god natt till varandra efteråt. Stina begav sig till hotellet och jag tog mig en promenad till 7eleven för att handla tandkräm.

Väl tillbaka på hotellet kände jag mig ensam. Kollade en stund på mobilen innan jag ringde till Mogge. En kompis som alltid har tid att snacka med en. Nu kände jag mig inte ensam längre utan jag pratade med honom till 23 innan vi sa god natt och jag somnade, dock med en lampa tänd, som en stock. 

5.30 vaknade jag av sopbilen utanför men kände mig ändå utvilad. Låg och drog mig lite innan jag tog en härlig dusch. Packade det sista och sa hej då till rummet.
Checkade ut innan jag och Stina åt en god frukost buffé. 

Tillbaka på Greencarriers huvudkontor för att ta mig igenom sista dagen på tull utbildningen. 
Dagen avslutades med ett prov som vi deltagare genomförde tillsammans. Team arbete och lite över 15 begav jag mig ur till bilen. Dock trodde jag, och de andra, att vi skulle vara klara tidigare så hade inte lagt på tillräckligt med pengar på automaten. Det var den andra parkering boten för den dagen 😲😭

En runda inom Ullared för att fixa lite julklappar till sonen innan jag kom ut på E6 igen och sen bara raka vägen hem.
Runt 21 var jag åter hemma.
Hemma i min egen säng och min egen toalett 😃👌

Borta bra men hemma BÄST 

Puss och kram på er alla 

Pinchos
Godkänd på kursen. Nu kan jag tulla själv 👍
Till top