Wilorskan

You´ll never walk alone

Diz och Ayla <3

Allmänt Permalink0
Även om mitt förhållande med exet inte funkade så fick jag ut en sak av det förhållandet, en sak som betyder ALLT för mig, Diz <3
Att under två års tid bara få ha henne varannan vecka det var jobbigt. Den veckan man inte hade henne kändes så konstigt, ensamt och tomt. Under den tiden hade jag den turen att ha så fantastiska vänner som förstod hela min situation. Så fort vi skulle "hänga" var vi alltid hos mig så jag slapp att lämna Diz själv. När det väl uppstod situationer där man ändå var tvungen att fixa hundvakt fanns där alltid någon som ställde upp, var det inte mamma så var det någon annan familjemedlem, vänner eller till och med en väns mamma. Den veckan jag hade Diz då var det bara hon och jag som existerade. Det fanns ingen annan runt omkring.
Att det senare skulle visa sig att Diz var den bidragande faktorn till att jag skulle möta mitt livs kärlek det är bara ytterliga ett plus i kanten:) Att man skulle bli uppraggad med hundtricket det var inget jag i min vildaste fantasi kunde ana. Inte nog med att man fick en man på köpet, man fick även en underbar hund till <3 Efter mitt uppbrott från exet hade jag sagt till mig själv att aldrig låta någon komma mellan mig och Diz. Skulle jag träffa nån så hade de inget annat val än att acceptera Diz och min situation. Jag hade aldrig kunnat träffa någon som inte hade tyckt om Diz. När jag då träffade Jesper var jag först rädd att Diz och Ayla inte skulle funka ihop och då skulle heller inte förhållandet mellan mig och Jesper vara men det visade sig ändå ganska snabbt att det även klickade mellan dem. De har haft sina duster men det har alltid gått över lika fort. De har tatt både positiva saker från varandra och även några negativa. Ayla har aldrig förr tiggt mat vid bordet, vilket Diz alltid gjort och nu står båda två alltid och tigger när vi äter. Diz har aldrig tidigare morrat och skällt mot en annan hund men sen Ayla kom in i bilden har Diz tagit efter Ayla på den fronten. Nu vaktar dem båda trädgården och så fort en hund går förbi så springer båda skällande mot grinden för att markera att här bor vi. De är så fruktansvärt olika varandra. Ayla skulle kunna sova bort en hel dag medans Diz vill busa och leka nästan hela tiden. Ayla är inte så värst busig av sig så Diz förväntar sig alltid att jag ska leka med henne vilket man gör så mycket man kan. Men tyvärr blir det inte lika mycket nu mer sen man har en son. Men Noel och Diz har verkligen funnit varandra. Noel kan göra vad han vill med Diz och det är så härligt att se. Noel kan klänga på henne, de pussas och Diz lägger sig på rygg för att Noel ska kunna klappa henne på magen. Ayla är mycket mer avvaktande men respekterar Noel och går därifrån istället om hon inte vill.
 
Den sista veckan har jag läst på fb och fått reda på omvägar om tre familjer som varit tvungna att låta sina älskade hundar somna in. Det får en att börja tänka och börja uppskatta att man har två underbara hundar. Ingen är ju perfekt ( även om man intalar sig själv det ) men att man ska ta vara på varje sekund man har med det och visa all sin kärlek till dem. Jag vill inte ens tänka den tanken på att man en dag måste ta beslutet att låta sina älskade hundar få somna in.
 
Jag älskar er båda över allt annat och jag är så himla glad att jag har er.
Det är ni och jag för alltid.
<3 <3 <3 DIZ <3 <3 <3 AYLA <3 <3 <3
 
Till top