Wilorskan

You´ll never walk alone

Gympa och strandhäng i blåsten

Permalink1
Jesper har jobbat hela helgen så det har varit jag och Noel hela helgen. 

Vi började igår med gympa men tyvärr var det inte Noels dag så det såg mest ut så här. Sitta i mormors knä,  va ledsen och ville inget. 


Jag själv hade ingen bra dag heller så jag var inte allt för munter mot honom och gjorde saken värre genom att sura på honom. Hemska mamma 😢
Vi åkte hem en runda till mamma efteråt och efter en stund kom brorsan med familj dit. Noel blev gladare efter en fika och att han fick busa med mormor och Juni.  

Lördagsgodis inhandlades sen men eftersom Noel inte åt någon middag så blev det inget godis heller. Man kan inte bara få godbitarna.
Lång promenad med hundarna och mys i soffan blev det senare.

Idag var det med vår dag 😃

Vi fick besök av tant Fia och Noel gick lite loss med min mobil och fotade för fullt. Några tok bilder.

 

Jag tog denna fina bild på Noel. Han ville ha en fotbolls tröja och eftersom hans Liverpool tröja hamnat i tvätten fick det bli denna han fått av morbror Niklas. Zlatan. 


Efter Fia åkt hem åkte vi med brosssn m familj ut till Simmermarken.
Kallt och blåsigt var det.
Här är några härliga bilder därifrån.Diz var på hugget. Ville inget mer än att få hoppa ut i vattnet och jaga stenar. Men det blev ett blankt NEJ från matte. Det avslutades med lite fika vid bilen, där det inte blåste lika mycket ☺Städning, promenad med hundarna, mat och besök av brosssn med familj fick avsluta denna helg.

Puss och kram på er alla 
Till top