Wilorskan

You´ll never walk alone

Kvarg

Permalink0
De flesta jag pratar med rekommenderar att man ska äta Kvarg. Man kan ta den till frukost eller mellanmål. Har ju sagt så ofantligt många gånger att jag ska skärpa mig med maten men då måste man oxå hitta något man tycker om att äta. 
Jag har testat Kvarg tidigare och jag har verkligen försökt att tycka om det. Jag har testat naturell som olika sorters smak. Jag har testat att äta det med bär men nä det har inte alls fallit mig i smaken.
När jag var och handlade häromdagen gick jag förbi kyldisken och sneglade lite mot Kvarg hyllan. Jag vill hitta något nyttigt att äta och inte bara trycka i mig skit mat och godis och just det små ätande utan hitta något som jag verkligen blir mätt på.  
Fick då syn på denna rackaren, mild Kvarg. Tvekade då jag blivit så besviken innan men tänkte va fasiken. Tog en med blåbär och en med hallon. 
Tog med blåbären till jobb igår. Tittade många gånger på den men åt aldrig den 😃. Men nu tänkte jag att den måste ju ätas. Öppnade den och vilken lycka. Krämig och god smak. 
Kan varmt rekommendera den 👍
Extra plus att de gömt en sked i locket så man behöver inte tänka på att ta med sig en egen sked. 
Man ska aldrig ge sig 😉


Puss och kram på er alla 
Till top