Wilorskan

You´ll never walk alone

Vår första träff med Tjejklubben

Allmänt Permalink0

Har ju glömt att skriva om hur vår första träff med Tjejklubben var :)

Jag vaknade upp den lördagen med mens :( Dagen kunde inte börjat värre.....
Jag, Sia och Marie tog tåget in till Malmö för att möta upp Cine och Fisingen. Vi käkade libanesisk brunch. Väldigt annorlunda i min smak men det var väldigt gott.
Efteråt tog vi tåget över till Köpenhamn. Väl på tåget fick vi alla varsin påse med varsin läsk och en cider :) Vi fick även stoppa ner våra händer i en täckt påse för att där dra upp varsin mössa som vi skulle ha på oss när vi skulle bada.
Vi strossade runt på Ströget och kollade runt lite. Jag, Sia och Marie kände ganska snart att våra munnar var torra så vi började leta efter något ställe att sätta oss och dricka lite gott. På en sidogata hittade vi ett ställe som precis hade öppnat. Vi stegade in och hittade ett bord. Sen gick vi fram till baren för att beställa och det visade sig att någon fyllde år så de bjöd på en specifik gratis drink. Den var kanske inte den godaste drinken som jag valt att betala pengar för men gratis är oftast ändå gott :) Vi satt och mös och snackade en massa innan vi efteråt började bege oss ner mot Nyhavn och till badet.

Väl där blev vi tilldelade en liten hudda som tjejerna kunde byta om i och jag hade snackat till mig att ändå åka med men med vanliga kläder och att jag kunde sitta på kanten. Det var inga problem eftersom han som körde båten med satt på det sättet jag gjorde.
Det var en upplevelse att åka denna båt. För mig var det som ett badkar. Tjejerna satt där nere i det varma vattnet. Jag och killen satt på kanten med motorn mellan oss. I vattnet guppade en trähink runder med våra värdesaker och vi hade även lite gott att dricka med oss. Efter ett tag blev det väldigt varmt för tjejerna i badet så de satte sig lite då och då uppe på kanten. Jag kände med på mina ben att vattnet var väldigt varm och när då och då snurrade runt båten så kände an hur det varma vattnet forsade runder runt ens ben och det till och med brände till lite då och då. Jag hade Marie och Cine på min sida och jag märkte direkt när de satte sig upp för då kom vattnet på mig och efteråt var jag blöt från midjan och neråt :)
Denna båten åkte runt lite i vattnet runt Nyhavn och berättade lite om byggnaderna vi hade runt oss. En mysig utflykt men mina underbara vänner

På tåget
Skål 🍻
Ombytta och redo att bada
Bada bada bada
Vacker utsikt
Lite gott att dricka efteråt
Fast alla shotar var inte goda 😆
Sia fick med smaka
Skål Marie
Gajol shot i olika smaker
Till top