Wilorskan

You´ll never walk alone

Äntligen en aktivitet som Noel älskar

Allmänt Permalink0

Som vi försökte få Noel att spela fotboll. Eller mest jag som tryckte på honom 😃

Men nej han ville inte spela fotboll. Även om han tycker det är skoj så ville han inte till träningen. Inte ens fast att jag blev ledare. Han vägrade. Efter 4 gånger gav jag upp och pratade mig ur att inte fortsätta som ledare. 

Förra onsdagen skulle han testa innebandy och SOM han gillade det 😃👏👍 Han hade sina två bästa kompisar från förskolan med sig vilket jag tror han fick tryggheten i. Jesper kunde t.om vara kvar och titta på. Under veckan som gått har han frågat: Mamma är det idag jag ska träna innebandy? 
I onsdags var det dags igen och jag hade frågat honom om jag fick komma och titta på och det fick jag. Farfar, morbror Niklas och Juni var med på plats och shit vad bra det gick för Noel👌

Han vinkade till oss då och då. Kom endast ut till oss när han skulle dricka. Vid ett tillfälle så han: Mamma jag kommer snart för jag vill ge Juni en puss. 
Efter träningen fick jag snabbt inflika 🤣

Man ska kanske inte skryta för mycket om sitt barn men gud vad Noel är duktig på innebandy. Han har kontroll på sin klubba och hanterar bollen perfekt och han kan göra det i lite högre tempo.

När de sedan skulle spela match var det Noel och en annan kille i hans lag och de skulle möta tre andra. Noels medspelare lämnade planen innan matchen började så det var han mot tre motståndare. De tekade, Noel tog bollen och sprang mot mål. Skotten rullade precis utanför målet. Motståndarlaget tog bollen men Noel var snabbt där och ryckte ifrån bollen. 
Han kämpade offensivt.
Han kämpade defensivt och till slut gav det utdelning.
MÅL!!!!!! 
Vi i publiken applåderade 👏
Ett skott i stolpen innan han satte andra skottet i mål. 
Till slut spelades det Noel mot Olle bara ( Noels ena kompis från förskolan) 
De var helt slut efteråt men innan dess hade Olle gjort ett mål och vi i publiken applåderade igen 👏

Jag är SÅ stolt över mitt barn som nu gör något han tycker så mycket om.
Han har redan berättat att just dessa kläder han tränar i måste jag hinna tvätta till nästa gång han ska träna. Har han t.om tränar kalsonger 😃

Tror nog att hela familjen nu längtar till onsdagar 😉

Puss och kram på er alla 

Får passa på att göra reklam för jobbet 👏
Till top